Voetrefloxogie


De dag van vandaag doen we niets anders dan ons haasten, nog vlug dit en dat.

Het verwerken van de grote dosis dagelijkse stress vraagt veel energie van ons lichaam en we vergeten die te vaak terug aan te vullen.


Hierdoor ontstaan verschillende kwalen zoals: hoofdpijn, nekklachten, rusteloosheid, mentale vermoeidheid, … Kortom je krijgt het gevoel volledig op te zijn.


Gelukkig is ons lichaam vaak in staat om zichzelf te helen. Dit start bij een gezonde geest en hier kan voetreflexologie aan bijdragen.


In onze praktijk komen de mensen meestal om even te pauzeren, te relaxen en zichzelf even de nodige rust geven die ze zo hard verdienen. 


Wat we aanbieden is een massage via drukpunten in verschillende reflexzones van de voeten die verbonden zijn met de verschillende delen in het lichaam. Hierdoor komt het lichaam terug in balans waardoor u kunt ontspannen en herstellen. Behalve ontspannen helpt de behandeling ook voor het verbeteren van de bloedsomsloop, verhogen van de immuniteit, vermindert darm –en maagklachten, hoofd –en nekpijn, alsook klachten bij burn-out, depressie, examenstress, …


De behandeling zelf gaat als volgt:

Bij elke eerste kennismaking beginnen we met een inleidend gesprek, zo leren we elkaar al wat kennen en kunnen wij voor u de meest effectieve behandeling opstellen.

Vervolgens kunt u plaats nemen op onze ligbank waar wij dan de voor u samengestelde behandeling uitvoeren. Deze start eerst met een opwarming van de voeten. Daarna gaan we over naar de werkelijke behandeling. Wij brengen hiervoor aromatische massage crème aan op uw blote voeten en eventueel onderbenen. Hiervoor is het aangeraden om een lossere broek te dragen.


Tijdens de behandeling komen er veel afvalstoffen vrij uit het lichaam, om deze te kunnen afvoeren vragen we steeds om na een behandeling minimum een halve liter water te drinken. 

Wij zijn geen artsen en zullen hierdoor ook nooit een diagnose stellen of medicatie voorschrijven.

We kunnen een behandeling opstellen voor mensen van iedere leeftijd.

Heb jij ook nood aan een totaal ontspannend gevoel, goeie nachtrust en vooral een moment voor jezelf? Kom dan zeker langs. Wij ontvangen u in onze hiervoor voetreflexologieruimte,  speciaal ingericht om al uw zintuigen de nodige rust te bieden.

Een behandeling duurt tussen 1u en 1,30 uur en kost 60€ .Privé sauna centra in Vlaanderen